Les joventuts socialistes organitzen un acte encapçalat per Pere Navarro per reivindicar el federalisme

Les Joventuts Socialistes han organitzat aquest dissabte un acte en forma de debat que ha reivindicat el federalisme vist com la millor manera d’organitzar-se políticament. Un meeting que s’ha celebrat a la seu dels socialistes de Terrassa al carrer de la Rasa i que ha comptat amb representants de les Joventuts socialistes així com militants i alts càrrecs del partit a nivell municipal i català.

L’acte ha estat encapçalat per Pere Navarro, exalcalde de Terrassa; Eugènia Di Pólito, Secretària de Política Europea de les Joventuts i Francesc Trillas, fundador de Federalistes d’Esquerres.

Un acte, que ha comptat amb una trentena d’assistents, entre ells l’exalcalde egarenc Alfredo Vega, que ha tingut el federalisme com a eix central però on també s’ha donat importància al rol i l’empenta de les Joventuts Socialistes alhora de defensar els interessos polítics del PSC.

Deixant per un moment de banda el federalisme hi ha hagut temps per valorar la batalla interna que ha esclatat aquesta setmana al Partit Popular.

Aquest esdeveniment ha conclòs amb un torn de precs i preguntes per part dels militants i la intervenció de la Diputada al Parlament de Catalunya, Eva Candela.