Les Joventuts Socialistes organitzen una trobada per debatre sobre problemes, drets i reptes que es presenten al col·lectiu LGTBI

La sala d’actes del Frankfurt Salmeron, ubicat al barri de Ca n’Anglada de Terrassa, ha estat l’espai escollit per fer una xerrada-debat sobre mesures a tenir en compte, drets i reptes que afronta a dia d’avui el col·lectiu LGTBI. S’ha tractat d’un intercanvi d’opinions i d’experiències viscudes en un mes de juny que és conegut com el de l’orgull gay. Una trobada distesa on, per sobre de tot, s’ha destacat la defensa dels drets que tant ha costat aconseguir a aquest col·lectiu i s’ha demanat als militants no defallir ni recular en la defensa d’aquests drets.

Una trobada organitzada per les Joventuts Socialistes que ha comptat amb la presència del diputat al Congrés Arnau Ramírez, qui ha remarcat la preocupació envers els discursos d’odi cap a persones gays i transgènere com els que fa públics el partit de Vox, que situa a l’agenda política i a les xarxes socials discursos que menyspreen i humilien els membres de l’ LGTBI.

Aquestes trobades per debatre sobre el moment que viu el col·lectiu es repetirà a diverses localitats de Catalunya de la mà de les joventuts socialistes.