Les lligues d’hoquei herba passen per Terrassa

El Club Egara acollirà aquest cap de setmana la Final Four de la Divisió d’Honor Masculina i Femenina d’hoquei herba. Aquest dijous s’ha fet la presentació de la competició, amb la presència de les màximes autoritats, així com de jugadors, jugadores, seleccionadors estatals i patrocinadors.

Tres són els representants terrassencs. Atlètic i Egara es veuran les cares en una de les semifinals masculines, mentre que l’equip femení del Pla del Bon Aire s’ha acabat colant en la Final Four. Per lluitar pel títol, haurà de batre el Júnior FC. Més enllà de la vessant esportiva, i si les condicions meteorològiques ho permeten, s’espera una gran afluència de públic per a un esdeveniment que serà el centre de totes les mirades de l’hoquei estatal.

Paral•lelament a la competició, s’ha organitzat una Final Four en categoria infantil, un partit de la selecció espanyola +55, un entrenament del combinat espanyol Hockey Plus i un homenatge als medallistes olímpics de Moscú 1980, Atlanta 1996 i Pequín 2008.