Franz Schubert Les Millors Bandes Sonores De Disney Aquest Divendres A Lafact Cultural

Les millors bandes sonores de Disney aquest divendres a LaFACT Cultural

[dropcap]

Aquest divendres la Factoria Cultural de Terrassa ha programat un  concert simfònic on s’interpretaran cançons de les pel·lícules de Disney Frozen, El Rei Lleó, Aladdin, La Sirenita, La Bella i la Bèstia o Coco.

El mestre especialista en bandes sonores, Marc Timón, serà l’encarregat de dirigir la Franz Schubert Filharmonia. L’actuació comptarà amb els cantants Judith Tobella, soprano principal a Disney In Concert, Nerea Rodríguez. La soprano escollida  interpretarà el primer himne de Princeses Disney. A més de Manu Pilas, la veu tenor del ‘Bella Ciao’ de la Casa de Papel, i el baríton Germán de la Riva.

Walt Disney tenia un do especial per convertir la música en protagonista principal de les seves pel·lícules. Durant els darrers noranta anys, la factoria ha treballat amb els millors compositors. Així han creat cançons immortals que formen part de l’imaginari col·lectiu.

Des dels anys trenta s’ha pogut sentir cantar  als personatges  de l’imperi de l’animació. Parlem de la Blancaneus, la Bella dorment, en Mowgli i l’os Baloo, la Sireneta, l’espavilat Aladdin, el Rei Lleó, les joguines de Toy Story, l’heroïna Mulan a la Xina imperial o la princesa Frozen i el seu inseparable Olaf.

Les cançons de Disney han rebut al llarg dels anys més d’una dotzena  de premis Oscar. Des de Pinotxo l’any 1940 fins a Coco el 2017, passant per Mary Poppins, La Bella i la Bèstia, Tarzan i Monstres S.A han rebut la preuada estatueta.

[Foto: LaFACT Cultural]