Les millors fotografies modernistes, al Fotoclub

El Fotoclub Terrassa escalfa motors de cara a la Fira Modernista d’aquest cap de setmana, i fa l’entrega dels premis de l’XI edició del Concurs de Fotografia de l’any passat. El primer premi a la millor fotografia ha estat per Ramón Colell per “Il•lusions a la masia Freixa”.

El segon reconeixement ha estat per “Presumideta” de Toni Pardo. I el tercer guardó ha estat per l’obra “Verd turquesa” de Xavier Martínez. El Premi a la millor col•lecció fotogràfica ha estat per “La boda” del vilafranquí Josep Valdès.Les fotografies han estat escollides d’entre 47 obres presentades agrupades en 17 col•leccions. D’aquestes van passar a la final 6 col•leccions i 16 fotografies d’entre les quals finalment han estat escollides les obres guanyadores.

L’acte d’entrega de premis ha tingut lloc aquest passat divendres a l’Espai Fotoclub amb la presència del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Amadeu Aguado. Justament serà en aquesta sala a tocar del vestibul del Centre Cultural que durant aquests dies es podrà veure una exposició amb totes les obres seleccionades.