Les noies d’or del CN Terrassa volen més èxits a Tòquio

Les campiones d’Europa de waterpolo del CN Terrassa han aterrat aquest dimecres a l’Àrea Olímpica per entrenar-se amb l’equip, després de dos dies de merescut descans. Paula Leitón, Bea Ortiz, designada millor jugadora del torneig, i Pili Peña són, conjuntament amb el tècnic Jordi Valls, l’accent egarenc del darrer èxit de la selecció espanyola.

Després de l’or aconseguit a l’Europeu del 2014, el combinat de Miki Oca no pujava al graó més alt del podi d’un gran torneig. D’aquí que aquest nou títol sigui un gran estímul de cara a afrontar la gran cita de l’estiu, els Jocs Olímpics de Tòquio.

Plata masculina

Bernat Sanahuja i Álvaro Granados han estat els representants masculins a Budapest. La medalla de plata no agrada ningú i més després de com es va perdre la final contra Hongria, però el capità del CN Terrassa dóna molta importància a aquest metall en la seva primera participació amb la selecció en una de les grans competicions.

Tots quatre integrants del CN Terrassa, però, ja han canviat de xip. I és que la competició no dóna treva. Dissabte torna la lliga, amb l’inici de la segona volta. I no són dos partits qualsevol. El quadre femení visita el CN Sabadell i el masculí el CN Barcelona. Dos duels per seguir creixent a la classificació.