Expo Premi Floreal Soriguera 3

Les obres presentades al I Premi Floreal Soriguera s’exposen al bar Telers de Prodis fins al 10 d’abril

Els treballs que van participar al I Premi Foreal Soriguera es van exposar,  primer, a la Biblioteca Central (BCT) i després a la Sala Paüls. Ara, arriben al Casal Gran Anna Murià. Una selecció de les obres, entre elles les premiades en categories de dibuix, pintura i aquarela, es poden veure aquests dies fins al 10 d’abril, al bar-restaurant Telers – Prodis del Casal.

Aquest primer premi Floreal Soriguera va tenir una bona acollida, entre pintures, dibuixos, col·lages i tècniques mixtes i demostra el bon pols que té la ciutat pel que fa a creació plàstica. El certamen és un homenatge a Floreal Soriguera («El Suri»), un dels artistes més prolífics, una icona de la pintura terrassenca pel seu personal estil, desparagut recentment.

El bar-restaurant Telers – Prodis és un projecte que té per objectiu afavorir la interacció de les persones grans amb persones d’altres edats i capacitats diverses. Té preus amb descompte per a persones de més de 65 anys.

El Grup Minerva, de recent creació, té la voluntat d’impulsar esdeveniments culturals i artístics. Aquest any convocarà nous premis, en aquest cas en el camp de la fotografia, la poesia i la música enregistrada.

[Fotografies: Lluís Paloma]

Expo Premi Floreal Soriguera 2

Expo Premi Floreal Soriguera 3