Les Pedritxes acullen el Campionat d’Espanya Juvenil d’hoquei

Fins al diumenge 27 de juny se celebra el Campionat d’Espanya Juvenil Femení i Masculí de Hockey Herba.

La competició, organitzada pel Club Deportiu Terrassa Hockey en col·laboració amb la Real Federación Española de Hockey, té lloc a Les Pedritxes.

El SPV-Complutense, Club Egara, Atlètic Terrassa HC, Júnior FC, Club de Campo, i el CD Terrassa Hockey són els equips femenins que es disputaran el títol.

Pel que fa a la línia masculina, els equips participants són l’Atlètic Terrassa HC, Júnior FC, Club Egara, SPV-Complutense, CHP Benalmadena i el CD Terrassa Hockey.

Els dos primers dies de competició, dijous i divendres, es juguen els partits de la fase de grups, dissabte tindran lloc les semifinals i els encreuaments del 5è al 8è lloc i diumenge es disputaran les finals i els partits que determinaran les terceres i quartes posicions.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat de tots els participants i assistents durant els dies de campionat, s’aplicaran els protocols Covid-19, amb test d’antígens als jugadors, jugadores i staff i estacions d’higiene repartides per totes les instal·lacions del club.

En aquest sentit dos equips han hagut de cancel·lar la seva participació per positius de Covid. Es tracta del Jolaseta, que ha hagut de marxar per detectar-se un positiu en l’equip de noies. El Tenis de Santander també havia de participar al campionat però ni ha viatjat per un positiu.