Les persones ingressades a Terrassa per Covid-19 ja no arriben al centenar

En una setmana el nombre de positius per coronavirus ingressats en centres de Terrassa s’ha reduït a la meitat. Amb els 9 positius de menys d’aquest dimarts la xifra de persones infectades ja baixa de les cent i es queda en 96. Això sí, n’hi ha un més en estat greu a la Unitat de Cures Intensiva, on ara torna a haver 15 ingressats per covid-19.

A planta hi ha deu persones ingressades menys que dilluns i ara n’hi ha 79: 53 estan a les plantes de l’Hospital i Mútua, 16 a l’Hospital-Residència Sant Llàtzer del CST i 10 a l’Hotel Terrassa Park, que encara Mútua de Terrassa fa servir com a hospital. El proveïdor sanitari del Passeig manté dues persones a casa en hospitalització domiciliaria.

En les últimes hores han perdut la vida dues persones a causa de la Covid-19, que eleven el total de defuncions a 290.

D’altes se n’han donat 9 més i en aquests dos mesos ja s’han recuperat 1.230 persones del coronavirus.

ACLARIMENT: Notícia elaborada a partir de les úniques dades locals que rebem, facilitades pel Consorci Sanitari de Terrassa i per Mútua de Terrassa. Inclouen els pacients tractats per aquests proveïdors de salut independentment del seu lloc de residència. La xifra de nous contagis no apareix en la informació facilitada.