Les persones que s’han recuperat de la Covid-19 ja són més de la meitat del total

Després del parèntesi de divendres en la baixada en el nombre d’infectats per Covid-19, aquest dissabte el descens ha estat destacat, de 45 persones, el segon més alt en tot aquest temps. Així, ara hi ha 610 persones en tractament per coronavirus. D’ingressats en planta n’hi ha 360, 22 menys que divendres, mentre que els ingressats a les UCI són ara 44, tres menys.

També ha baixat significativament, gairebé un deu per cent, el col·lectiu que és a casa amb hospitalització domiciliària. N’hi ha 206, vint menys que divendres.

De defuncions se n’han registrat cinc i el balanç total de víctimes mortals per la Covid-19 arriba a les 222. El nombre de persones donades d’alta no para de créixer i ja són 856, 33 de les quals recuperades en les darreres 24 hores.

Amb les dades d’aquest dissabte les persones que s’han recuperat de la malaltia ja superen la meitat del total, quan fa deu dies no arribaven a un terç. De l’altra meitat un 36 per cent encara estan en tractament, ja sigui en centres sanitaris o en hospitalització domiciliària, mentre que un 13 per cent no han superat la malaltia i han acabat morint.

Des que es va detectar el primer cas de coronavirus a Terrassa, el 9 de març, han patit la malaltia 1.688 persones.