Les persones usuàries dels FGC podran seguir els trens i veure la seva ocupació en temps real

A partir d’ara les persones usuàries dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) podran gaudir de la nova iniciativa que han incentivat: es tracta de Geotren, una nova plataforma que permet geolocalitzar les unitats de tren dels FGC en temps real, permetent conèixer en cada moment en quin punt del recorregut es troben, el seu destí, les properes parades i el seu acompliment horari.

Però això no és tot: Geotren també ofereix als seus usuaris la dada del grau d’ocupació de cada tren. D’aquesta manera es facilita a la persona pasatgera l’opció d’escollir quin cotxe de la unitat de tren resulta més apropiat per viatjar. No obstant això, aquesta opció tan sols es troba disponible als models més nous del parc mòbil dels Ferrocarrils de la línia Barcelona-Vallès, malgrat que la previsió sigui oferir pròximament aquesta informació de la resta del parc mòbil.

Les dades que proporciona Geotren es poden consultar des del web https://geotren.fgc.cat i també des de l’aplicació per a mòbils d’FGC, tant per iOS com per Android.