Les piscines municipals de Terrassa obren les seves portes fins el setembre

Les piscines municipals de Terrassa ja han obert les seves portes. El dia de Sant Joan ha suposat l’estrena de la temporada de bany a les piscines de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina. Des d’aquest cap de setmana i fins el proper quatre de setembre els banyistes podran fer ús de qualsevol d’aquestes instal·lacions pagant dos euros i mig per a l’entrada general. L’entrada continuarà sent gratuïta per als menors de catorze anys.

Tot i la millora de la situació sanitària les piscines del Vallparadís mantindran alguna de les mesures que es van adoptar els darrers dos anys per la pandèmia.

Per tal de facilitar l’entrada al màxim nombre de persones s’establiran dos torns de bany, un de matí de dos quarts d’onze a les dues i deu i un de tarda de dos quarts de quatre a les set i deu.
Havent passat unes setmanes de molta calor els usuaris de les piscines municipals trobaven a faltar els primers banys i els primers bronzejats de l’estiu.

Com a novetat, i durant la temporada de bany, les piscines municipals de Terrassa recuperen el servei de bibliopiscines. Així, els usuaris i usuàries tindran accés a un catàleg de llibres i revistes durant les hores de bany gràcies al suport i la col·laboració de les biblioteques municipals de la BCT Xarxa.

A més, per evitar possibles inconvenients es reforçaran els serveis d’atenció i informació per tal de minimitzar les cues d’entrada i el temps d’espera per accedir a les instal·lacions.