Les piscines municipals han registrat aquest estiu un increment de visites del 8%

Les quatre piscines municipals han registrat, aquest estiu, un increment de banyistes en comparació amb l’any passat. L’augment ha estat del 8%, i significa un total de prop de 110.000 visites. Més de la meitat han acudit a la piscina més gran i de més afluència, la de Vallparadís (61.611). Un terç aproximadament (22.939), n’ha tingut la piscina de Les Arenes, la segona més visitada. Uns 12.000 banyistes han passat per les de La Maurina i Sant Llorenç. Els usuaris posen a l’enquesta de satisfacció de les piscines municipals un notable: un 8,2 sobre 10. Un 81% se sent satisfet o molt satisfet amb les instal•lacions.

La temporada de bany ha anat del 23 de juny al 2 de setembre, excepte a la piscina de Vallparadís que, com l’any passat, ha allargat la temporada una setmana més, fins el 9 de setembre. L’única incidència que aquesta piscina ha tingut en aquests 2 mesos i mig va ser el 18 d’agost, pels desperfectes ocasionats per la forta tempesta que va caure a la ciutat.

Aquest any també s’ha repetit l’experiència del bany nudista a la piscina de La Maurina. Van ser dos dies, el 22 de juny i el 3 de setembre, durant els quals hi van passar 11 usuaris.