Les piscines municipals obriran del 22 de juny a l’1 de setembre

Les piscines municipals de Vallparadís, Les Arenes, Sant Llorenç i La Maurina es preparen per la temporada de bany. Aquest any s’obriran del 22 de juny a l’1 de setembre, durant un període de 72 dies.

Els equips tècnics de neteja i manteniment hi estan treballant per arribar a temps a la data d’obertura. A Vallparadís s’han de substituir unes vàlvules i les rajoles trencades per solucionar les fuites detectades.

Aquest 2024 es mantindran els mateixos horaris de matí i tarda que en anys anteriors. L’objectiu és facilitar l’entrada al màxim número de persones i afavorir la rotació dels banyistes. L’aturada del migdia servirà per a les tasques de neteja dels equipaments.

A més, de dilluns a divendres es reservarà un terç de l’aforament per als casals estiu i campus esportius.

Pel que fa a les entrades, es podran comprar a les taquilles o per internet, amb 3 dies antelació. Si finalment no s’hi pot anar, es podran anular fins a 2 hores abans i canviar-ne el dia.

Pel que fa als preus, també seran els mateixos. Aquest estiu entrar a les piscines municipals serà gratis per als menors de 6 anys. Per als menors de 7 a 13, així com per als majors de 65 o jubilats, costarà dos euros i mig. Per al gruix de la població, dels 14 als 64 anys, el cost serà de 3 euros. Com sempre, hi haurà descomptes per a grups i altres col·lectius i una targeta de 10 usos.

Aquest estiu s’habilitaran zones de pícnic que caldrà reservar prèviament i que seran d’una hora com a màxim. També hi haurà un servei per guardar pertinences de grans dimensions.