Les primeres plantilles del Terrassa FC no han faltat a la cita amb els nens ingressats d’Hospital i Mútua Terrassa

El Terrassa FC no ha faltat a la seva cita amb els nens ingressats per aquestes dates als centres hospitalaris de la ciutat. A primera hora del matí una delegació de la primera plantilla masculina i femenina ha repartit regals entre la quinzena d’infants de l’Hospital de Terrassa. El president de l’entitat, Jordi Cuesta, ha acompanyat als jugadors i jugadores i ha ofert al director gerent del centre, Alfredo García, una samarreta signada per la plantilla.

Les afeccions respiratòries, especialment les bronquiolitis, han estat les principals causes dels ingressos. Hi havia nadons de 15 dies fins a nens de 10 anys. Tot i que ningú li agrada passar dies en un hospital, els homes de Cristian García ho han aprofitat per desconnectar dels entrenaments.

La novetat aquest any ha esta la presència del primer equip femení. Alexia Von Mosch, estudiant d’infermeria, ho ha viscut d’una manera molt especial i també ha fet la seva petició a la carta dels Reis Mags d’Orient. La comitiva del Terrassa ha acabat la jornada repartint somriures i regals als infants hospitalitzats a Mútua de Terrassa.