Les propostes de “Jazz a la fresca” per al cap de setmana

La trompeta d’Oriol Vallès, els saxos d’Strinking Time i el duo b1n0+Nara Is Neus, són les tres propostes de la Nova Jazz Cava per aquest cap de setmana. Divendres a partir de les 10 del vespre i a la terrassa del local del passatge Gaudí actuarà Oriol Vallès, un jove conegut del Festival de Jazz que en els darrers últims anys ha estat tocant per Europa i els Estats Units. Amb la banda Smack Dab va actuar en els principals clubs i festivals de jazz i va gravar amb el saxofonista de Nova Orleans, Jesse Davis. La banda va esdevenir big band acaparant tota l’atenció de la crítica.

Pel dissabte a partir de les deu del vespre és el torn d’Striking Time, un projecte de Carles Pineda al saxo alt i Vitalik Bagriy al saxo tenor, en homenatge als millors temps dels saxos Cannonball Adeerley i John Coltrane. Els saxos aniran acompanyats del piano elèctric de Federico Mazzanti, del contrabaix de Xavi Castillo i la batería de Pau Bombardó.

I diumenge a les 8 del vespre arriba el duo b1n0 (bino) amb les composicions malenconioses de Nara Is Neus. Els bin0 combinen els elements de l’electrònica instrumental, l’estètica del nou pop i els sons urbans actuals. Dins el cicle Terrassa Música Moderna, el duo oferirà un còctel d’electrònica, amb elements acústics i un precís maneig de l’espai sonor. I junt amb Nara is Neus que crea una atmosfera fosca investigant contínuament per descobrir nous colors i textures amb un captivador deix malenconiós.