Les quatre piscines municipals, a punt per començar la temporada de bany

Compte enrere perquè comenci la temporada de bany a les piscines municipals. El 23 de juny es obriran les portes les piscines de Vallparadís, Les Arenes, Sant Llorenç i La Maurina, i no les tancaran fins el 2 de setembre. En el cas de la de Vallparadís, aquest any es tornarà a ampliar una setmana més la temporada, fins el 9 de setembre. L’horari serà, per a totes, igual, de 10,30h a 19,30h.

Aquesta temporada es tornarà a repetir l’experiència de l’any passat, la de reservar dos dies per al bany naturista, donant compliment a una resolució del ple de juliol del 2016. Seran els dies 22 de juny i 3 de setembre a la Piscina Municipal de La Maurina. Es tracta del dia abans de l’obertura i del dia després de la clausura de la temporada de bany.

Hi ha diverses modalitats d’accés a les piscines: abonaments de piscina de temporada quinzenals o anuals multiesport, targetes multibany i taxes d’usuaris individuals.

Com els anys anteriors, les piscines acolliran festes d’inflables, amb música, tobogans i camins d’aigua. El personal d’animació seran els responsables de formular reptes i proves que els banyistes hauran de superar. Les festes d’inflables seran els dies 2 de juliol, 13 d’agost, 1 i 9 de setembre a Vallparadís; i el de 2 de setembre a La Maurina, Les Arenes i Sant Llorenç.