Les quatre piscines municipals inauguren la temporada de bany

Tret de sortida de la temporada de bany a Terrassa. Les piscines municipals de Sant Llorenç, les Arenes, La Maurina i Vallparadís han obert aquest dissabte les seves portes al públic. En el cas de la piscina del Parc de Vallparadís, la presència de banyistes no s’ha fet esperar gens i durant les primeres 3 hores prop d’un centenar d’usuaris ja s’havien apropat a aquestes instal·lacions per sufocar la calor.

La piscina de Vallparadís està pensada per a tot tipus de públic, amb una profunditat mínima de 50 centímetres i una màxima de 150. L’equipament municipal compta, a més, amb un nombrós equip de socorristes, els quals vetllen per què tots els banyistes compleixin amb la normativa de seguretat.

Els preus de les entrades són els mateixos per a les quatre piscines, i també existeixen diferents tipus d’abonaments, amb bonificacions per a persones amb discapacitats, jubilades, famílies nombroses o amb dificultats econòmiques, així com targetes multipersonals no nominatives de cinc o deu entrades. Les piscines municipals obriran durant aquest estiu de dos quarts d’11h del matí a dos quarts de 8h del vespre i està previst que la temporada s’allargui fins el diumenge 2 de setembre.