Les rebaixes s’adelanten a la ciutat i Terrassa Centre demana una regulació de la llei de comerç

El comerç de Terrassa arrenca les rebaixes d’hivern. Aquestes promocions normalment s’inicien al gener, però desde fa uns anys alguns comerços les avancen per millorar les vendes prèvies als últims dies de l’anyAltres establiments mantindran les dates recomanades i faran els seus descomptes a partir de la primera setmana de gener, uns dies que s’afronten amb bones expectatives.

La falta d’una regulació de períodes de rebaixes complica la feina del petit comerç. La llei vigent no defineix una temporada per a les rebaixes, sinó que és el comerciant qui decideix quan iniciar les promocions segons els seus interessos. Aquesta mesura dificulta la competència entre els propietaris.

Les rebaixes són una tradició i una época important pel comerç. Des de Terrassa Centre reclamen una legislació que faciliti la regulació del període de rebaixes. Tot i donar suport a aquestes promocions, alguns comerços són partidaris de mantenir un preu raonable tot l’any, cuidar a la clientela i fer un bon servei a la ciutat.