Les RedSticks eliminen Bèlgica i es trobaran Alemanya als quarts del final del Campionat del Món

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba ja és una de les vuit millors del món. Aquest dilluns el combinat d’Adrian Lock, amb cinc egarenques dins l’equip, s’ha classificat per als quarts de final del Mundial de Londres, després d’eliminar Bèlgica a vuitens. El partit ha acabat amb empat a 0 i s’ha decidit als shoot outs.

Les RedSticks han anat a més en aquesta competició i prova d’això ha estat el partit contra la selecció belga. Begoña García ha pogut avançar el seu equip, però també María Ángeles Ruiz ha hagut d’intervenir amb una gran aturada. Des del punt de penal Lola Riera ha tingut en el segon temps l’opció de marcar, però també Bèlgica. Cap de les dues seleccions han estat encertades i el passi a quarts s’havia de decidir als shoot outs.

La primera ronda de cinc llançaments ha acabat amb empat a 2, després que cada equip en fallés tres. L’accés a la següent eliminatòria, doncs, depenia de qui estigués encertat en la següent acció. Bea Pérez ha marcat, mentre que Louise Versavel ni tan sols ha pogut xutar, desfermant-se així l’eufòria de jugadores i staff tècnic dins del terreny de joc.

Dimecres, a les set de la tarda, la selecció espanyola es jugarà l’accés a les semifinals davant Alemanya, amb qui va perdre per 1 a 3 a la fase de grups.