Les RedSticks es concentren a Terrassa per ultimar la preparació per a la ronda 3 de la World League

Feia tres anys que la selecció espanyola absoluta femenina d’hoquei herba no es concentrava a Terrassa. Durant vuit dies, el Club Egara serà la base d’operacions del combinat d’Adrian Lock per preparar la ronda 3 de la World League. Aquest campionat, que es disputa del 21 de juny al 2 de juliol a Brussel•les, Bèlgica, és classificatori per al Mundial del 2018.

De la llista de 25 jugadores convocades, 8 són terrassenques. Les RedSticks confien en millorar el nivell mostrat a Rio de Janeiro i davant les campiones olímpiques, Anglaterra, en els darrers amistosos per aconseguir la classificació per al Campionat del Món i així seguir escalant posicions en el rànquing mundial.

Malàisia, Austràlia, Bèlgica i Nova Zelanda seran les rivals d’Espanya a la World League. Seleccions molt més exigents de les que va tenir a la ronda 2 de València. Precisament Nova Zelanda serà el rival de l’equip de Lock en quatre amistosos que es disputaran aquests dies.

El primer d’ells serà dissabte al nou Estadi Municipal Martí Colomer, a un quart de set de la tarda, dins dels actes commemoratius del 25è aniversari de Terrassa com a subseu olímpica als Jocs de Barcelona. Els altres tres seran diumenge, al Club Egara, dimarts, a Can Salas i dimecres, al CD Terrassa.