Les RedSticks finalitzen setenes a la World League i no tenen garantida la participació al Mundial

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba, amb sis jugadores egarenques, han finalitzat setenes a la ronda Semifinal de la World League, que ha acabat aquest diumenge a Brussel·les (Bèlgica). En la lluita pel setè lloc, el combinat d’Adrian Lock han superat les amfitriones als shoot outs. Després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 1, les RedSticks s’han imposat per 4 a 1.

Aquesta classificació no garanteix la participació de l’equip espanyol al Campionat del Món de 2018. Haurà d’esperar als resultats de l’altra Semifinal, disputada a Johannesburg, i a la celebració de la resta de tornejos continentals per saber si hi serà definitivament al Mundial. Holanda ha vençut aquesta ronda Semifinal de Bèlgica i han completat el podi Xina i Nova Zelanda.

Contra Bèlgica, Lucía Jiménez ha avançat les de Lock en el segon quart, però les amfitriones han empatat en el darrer, arribant-se així a la tanda de shoot-outs. L’eficàcia de cara a porteria de l’equip espanyol i l’actuació de la seva portera, María Ángeles Ruiz, han atorgat aquesta setena posició final.