Les RedSticks inicien a Terrassa el camí cap a l’Europeu

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba s’està entrenant a Terrassa de cara a seguir preparant la gran cita d’aquest estiu, el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Mönchengladbach, Alemanya, del 18 al 27 d’agost.

El combinat dirigit per Adrian Lock s’exercita durant els matins a l’Estadi Municipal Martí Colomer i, mentre duri la concentració, disputarà diferents partits amistosos contra equips masculins que militen a la Divisió d’Honor “B”. Aquest dimarts al vespre jugarà contra el Pedralbes a les instal·lacions del RC Polo, dimecres ho farà a Can Salas contra el Vallès, divendres amb l’Egara 35 al Pla del Bon Aire i el diumenge contra el Júnior FC a Sant Cugat.

Concentració Redsticks A Terrassa 6

El Municipal Martí Colomer ha acollit la concentració de les RedSticks

En aquesta concentració hi figuren 6 terrassenques de la llista de 26 jugadores. Són Clara Barba i Clara Pérez, de l’Atlètic Terrassa, Clara Badia i Clara Ycart, del Mannheimer i del DHC Hannover alemanys, Marta Segú, del RC Polo, i Júlia Strapatto, del Júnior FC. També hi forma part la jugadora basca del Club Egara Maialen García.

Les RedSticks, que estan enquadrades al grup “A”, faran el seu debut a l’Europeu el diumenge 19 d’agost contra les vigents campiones continentals, els Països Baixos. Bèlgica i Itàlia són els seus altres dos rivals. El grup “B” el formen Anglaterra, Alemanya, Irlanda i Escòcia.