Les RedSticks ja trepitgen el blau de l’Estadi Olímpic

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba posa bona nota a la nova superfície de l’Estadi Olímpic, que ja ha pogut trepitjar. Les jugadores es volen familiaritzar el més aviat possible d’un escenari que serà casa seva els propers dos mesos, fins a la finalització del Mundial de l’estiu.

Per aquesta raó l’staff tècnic ha traslladat a Terrassa la primera concentració després de la conclusió de la lliga, tot i que les RedSticks marxaran divendres a València per afrontar dos nous compromisos de la FIH Pro League davant Argentina.

Jugar en aquest escenari motiva i més a les jugadores de Terrassa, de cara a repetir el podi de fa quatre anys i reviure l’ambient de Barcelona 92. De les 25 jugadores, només 18 i dues reserves estaran convocades per a la Copa del Món. La llista es farà oficial al juny, un cop es disputin en aquest mateix escenari els partits de Pro League contra la Xina.

La setmana vinent el combinat d’Adrian Lock tornarà al blau de l’Olímpic per preparar el desplaçament a Bèlgica per jugar nous partits de la Pro League.

Redsticks Fem A L'olímpic 5

Redsticks Fem A L'olímpic 4

Redsticks Fem A L'olímpic 7