Redsticks Final Nations Cup 2

Les RedSticks perden contra l’Índia i es queden sense el premi de la FIH Pro League

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba, amb cinc egarenques en les seves files, ha perdut aquest dissabte la final de la FIH Nations Cup de València davant l’Índia. Ha estat per 0 a 1 en l’únic gol encaixat en tot el campionat, una derrota que deixa el combinat d’Adrian Lock sense la classificació per a la FIH Pro League de la propera edició. Només el guanyador aconseguia el bitllet.

El gol de les asiàtiques ha estat molt matiner, als sis minuts, quan Kaur Gurjit ha superat la portera egarenca Clara Pérez d’un efectiu penal córner. La final no ha decebut entre els dos màxims favorits a guanyar la Nations Cup i les ocasions en totes dues porteries han estat constants, però al descans s’ha arribat amb aquest mínim avantatge visitant.

Només començar el tercer quart Espanya ha pogut empatar, després d’una bona acció de la terrassenca Júlia Srappato que no ha pogut finalitzar la també egarenca Marta Segú. Lulu Jiménez, poc després, ha enviat la bola al fons del calaix, però els àrbitres han anul·lat el gol en consultar el video umpire. En el darrer període les RedSticks han seguit assetjant la porteria de l’Índia, però sense èxit, i s’han hagut de conformar amb la medalla de plata.