Les RedSticks volen omplir l’Estadi Olímpic davant l’Índia

Sota el lema “Omplim l’Estadi“, la Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha engegat una campanya per omplir l’Estadi Olímpic de Terrassa de cara al partit de vuitens de final de la Copa del Món FIH Femenina d’aquest diumenge 10 de juliol (21.30h) davant l’Índia. Hi ha en joc el bitllet per als quarts de final. Qui guanyi aquesta eliminatòria s’enfrontarà a Austràlia.

Osnecesitamos

Per aquesta raó s’ha programat tot un seguit d’activitats a la Fan Zone ubicada a la Plaça de Can Roca abans que arrenqui el partit per tal d’escalfar l’ambient. A més, tots aquells nois i noies menors de 14 anys que entrin a l’Olímpic amb la samarreta del seu club o de les RedSticks podran accedir de forma gratuïta amb un adult que hagi retirat l’entrada. Per fer-ho, s’ha de registrar en el següent document adjunt i recollir l’entrada a les guixetes.

Per facilitar la tornada d’espectadors a través del transport públic, s’ha habilitat un autobús llançadora de la Línia N64, que sortirà a les 23.46h des de la parada a l’Estació del Nord en direcció a Barcelona.