Selecció Masculina Catalana Sub 18

Les seleccions catalanes sub-18 revaliden els campionats d’Espanya d’hoquei

Les seleccions catalanes sub-18 han revalidat els seus títols de campiones d’Espanya en superar al partit de la final a la selecció madrilenya femenina per 1-0, gol de Teresa Lima, i en la final masculina a Euskadi per 3-1, amb gols d’Aleix Bozal, Pau Gestí i Nico Laplaza. La selecció masculina s’adjudica així el seu sisè títol consecutiu i la femenina el quart.

Els campionats autonòmics de categoria sub-18 s’han celebrat a la Comunitat Valenciana del 29 d’octubre a l’1 de novembre i han comptat amb la participació de set seleccions: Catalunya, Madrid, Euskadi, Comunitat Valenciana, Cantàbria, Astúries i Andalusia.

La selecció femenina, amb 12 jugadores dels equips terrassencs a les seves files, va arribar a semifinals amb la victòria sobre Andalusia (6-0/1-0) i amb l’empat contra Euskadi (1-1). Diumenge en la semifinal va vèncer a Cantàbria per 2-0, victòria que li donava el passi a la final on es mesuraria amb Madrid, selecció a la qual van superar per 1-0. El bronze ha estat per Euskadi.

Les campiones són:  Mar Solà, Jordina Gibert, Júlia Recasens i Ivet Rodó (Atlètic Terrassa); Lena Alonso i Estel Petchamé (CD Terrassa); Júlia Fernández, Mar Clapés, Marta Mitjavila, Judit Garcia, Natalia Vilanova i Celia Milán (Club Egara); Beth Ballbé, Tere Lima, Paula Navarro, Noa Shristi Ginjaume i Cristina Torres (Junior FC) i Luna Oijevaar (Real Club de Polo).

L’staff l’han format Sílvia Bonastre, com a primera entrenadora, Flavia Rosso, com a segona entrenadora, Ferran Ramal que també ha desenvolupat tasques d’entrenador, Roberto Poppa, fisioterapeuta, i Perla Casey, cap d’equip.

Selecció Femenina Catalana Sub 18 Hockey

Cristina Torres ha estat triada com a MILLOR PORTERA del campionat.

 

El masculí, també campió

La selecció masculina va arribar invicte a la final. Va guanyar a Andalusia (6-1/4-3), a Cantàbria (10-1) i en la semifinal a Madrid per 4-1. En la final va imposar-se a Euskadi per 3-1. Madrid ha aconseguit el bronze, després de guanyar a Cantàbria per 3-1.

Els campions d’aquesta temporada han estat: Pol Bonastre, Pau Gestí, Marc Albericio, Pep Malgosa i Guiu Corominas (Atlètic Terrassa); Bruno Font, Aleix Bozal, Ignasi Vilumara i Santi Pujol (Junior FC); Nico Laplaza i Álvaro Hoogendam (Real Club de Polo); Joan Miró, Jan Ribas i Josep Martín Gutes (CD Terrassa); Arnau Labbe (FC Barcelona); Pere Amat, Jan Capellades i David Rodríguez (Club Egara). Oriol Freixa ha estat el primer entrenador, Albert Lis el segon, Jaume Borràs l’entrenador de porters, Hèctor Martínez, el cap d’equip i Marc Calvo el fisioterapeuta.

Selecció Masculina Catalana Sub 18

Jan Capellades ha estat guardonat com a MILLOR PORTER i Pau Gestí com a MÀXIM GOLEJADOR.