Les semifinals del Campionat de Catalunya d’hoquei sala estan pràcticament definides

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat el gruix dels partits de la fase de grups del Campionat de Catalunya d’hoquei sala. L’última jornada serà entre aquest dimecres i dijous, d’on han de sortir els quatre semifinalistes tant en la categoria masculina com en la femenina.

En el torneig masculí, ja hi ha les places adjudicades en la lluita pel títol. Al grup 1, Atlètic Terrassa i Club Egara ocupen les dues primeres posicions, amb 10 i 7 punts respectivament, tot i que els de Can Salas tenen un partit més. Els groc-i-negres han guanyat tres dels quatre partits jugats i només han cedit dos punts en l’empat a 5 contra els ratllats. Al grup 2 s’han classificat el Júnior FC i el HC Sant Cugat, que ocupen els dos primers llocs amb 9 i 7 punts.

Campionat Catalunya Hoquei Sala Atlètic Can Salas Masc 2

L’Atlètic Terrassa, amb samarreta negra, té assegurat una plaça de semifinalista

En la competició femenina, en un únic grup, el Club Egara és un dels primers semifinalistes ja que suma 12 punts de 12 possibles. En segona posició es troba l’Atlètic Terrassa, amb 9 punts, que també té assegurada la seva participació a la següent ronda. Les altres dues places de semifinalistes sortiran entre el CD Terrassa i el Vallès Esportiu, que sumen 6 punts, i l’Egara “B”, que en té 3. L’última jornada serà dimecres. No té opcions el Línia 22.

La fase final del Campionat de Catalunya serà el cap de setmana del 13 i 14 de gener. Dissabte es jugaran les semifinals al pavelló del Club Egara, mentre que el diumenge 14 s’han programat les finals al pavelló de Can Jofresa.