Les tapes de La Venta i Súbit representaran Terrassa en el concurs nacional

El bar restaurant La Venta, a Ca n’Anglada, s’emporta el primer premi del De Tapa en Tapa 2017 i representarà la ciutat en el concurs de Tapes de Catalunya, a Sitges. També representarà la ciutat, gràcies al premi de Cervesa Damm, el segon classificat d’aquesta edició que ha estat pel Restaurant Súbit, de la plaça 11 de setembre. Es dóna la circumstància que tots dos establiments ja van quedar quarts en el campionat per escollir la milor tapa de Catalunya. El tercer premi ha estat pel Restaurant El Cultural.

Les tapes que aniran primer a la semifinal de Barcelona i després a la final de Sitges, són un rotllet fet amb foie i d’altres ingredients per aconseguir una barreja de sabors i colors. La segona tapa és un plat de bacallà macerat amb flors naturals. El tercer classificat és un xarrup fresc basat en el salmó com a principal ingredient.

En aquesta edició del De tapa en tapa s’han servit 94.263 tapes en 72 establiments que hi han participat. 11 persones han fet la ruta complerta en una edició on ha predominat la creativitat i el disseny i com sempre els productes de proximitat. L’acte s’ha fet aquest dilluns a la plaça Didó on s’han pogut degustar les tapes guanyadores.