Les tradicionals coques de Sant Joan no falten a cap Revetlla

Coca de llardons, de full farcida de crema o de xocolata, de brioix ratllada amb crema o xocolata i de cireres naturals. Són els productes estrella del mestre pastisser Joan Sáez del Yummy taller.

Però no hi falten tampoc altres varietats: de pinyons amb fruita i farcides de nata, crema o xocolata. Totes elles amb una característica comuna: la qualitat dels ingredients i la producció artesanal.

L’activitat a l’obrador és frenètica perquè treballen per encàrrec i pel calendari: aquest any la festivitat de Sant Joan cau en divendres i molts clients passaran a recollir les coques durant el matí per marxar a celebrar-ho fora de la ciutat i empalmar amb el cap de setmana.

Aquest mestre pastisser ven aquestes postres tradicionals a 30 euros el quilo.

L’arrelament d’aquesta Revetlla fa que pràcticament no hi falti la coca, acompanyada d’una copa de cava, a cap reunió familiar o d’amics la nit del 23 de juny.

El Gremi de Pastissers de Barcelona i comarca calcula que se’n vendran més d’un milió 600 mil.