Les vivendes del «Mopu» de Terrassa ja tenen nom pel seu carrer

Els coneguts com els habitatges «Mopu», ubicats entre Terrassa i Sabadell però dins del terme municipal de Terrassa, ja tenen un nom pel seu carrer. Es tracta d’uns blocs de pisos edificats fa cinquanta anys que acollien treballadors d’arreu d’Espanya de l’empresa de manteniment de carreteres que tenen al costat. Un veïnat que costa molt ubicar al mapa ja que mai fins ara ha tingut nom i que ha vist les dificultats que tenen els veïns perquè se’ls tingui en compte o, fins i tot, per a que se’ls trobi.

Poc a poc la comunitat ha anat creixent i els anomenats pisos del Mopu ja poden dir que viuen al carrer «de la pedra blanca». Un acte de presentació molt íntim i informal que ha comptat amb els veïns dels blocs i on Núria Marín, presidenta del Consell Municipal del districte dos, ha dedicat unes paraules en nom de l’Ajuntament explicant els tràmits que s’han hagut de seguir per aconseguir posar nom al carrer.

Els veïns s’han mostrat satisfets al veure que l’esforç dels darrers anys per, segons diuen, «existir», ha donat el resultat esperat. Una celebració que ha seguit amb un berenar i amb un monòleg a càrrec d’Alberto de Momento.