Jornades De La Relativitat 3

Les XVII Jornades de la Relativitat tindran lloc al MNACTEC el 27 d’abril

L’Agrupació Astronòmica de Terrassa (aaT) ha presentat les activitats que té preparades de cara a la primavera. Destaca una nova edició, la 17a, de les Jornades de la Relativitat, un acte que té lloc al MNACTEC i que habitualment compta amb científics convidats amb l’objectiu de difondre i divulgar la Teoria de la Relativitat. L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

D’altra banda la aaT també serà present a la Fira Modernista de Terrassa, que aquest any tindrà lloc del 10 al 12 de maig. De les activitats preparades, destaca un diàleg tetralitzat en el que hi participaran alguns dels científics més importants de la història. Totes les activitats de la aaT són gratuïtes

Abril

Dijous 11, de 20’45 a 22’15h. Observació nocturna: “les Plèiades i altres objectes del cel d’abril”. Lloc: aaT.
Diumenge 21, d’11h a 13h Diumenge Solar. Observació del Sol amb telescopis i demostració d’energies renovables. Lloc: aaT.
Dissabte 27, a partir de les 9h i durant tot el dia. XVII Jornades de la Relativitat. Lloc: Museu de la Ciència i la Tècnica MNATEC.

Maig

Dissabte 11, d’11h a 12h. Diàleg teatralitzat sobre la naturalesa de l’Univers, amb astrònoms de l’època, dins de les activitats de la Fira Modernista. Lloc: per concretar.
Diumenge 12, d’11h a 13h. Brindis al Sol, dins de les activitats de la Fira Modernista. Copa de cava pels grans i xocolatada pels petits; observació solar recreant l’ambient de l’època. Lloc: aaT
Dijous 16, de 21’30h a 22’45h. Observació nocturna: “descobrint estels binaris”. Lloc: aaT
Diumenge 26, d’11h. A 13’00h. Diumenge Solar: observació del Sol amb telescopis i demostració
d’energies renovables. Lloc: aaT.

Juny

Dijous 13, de 21’45h a 23’00h. Observació nocturna: “Lluna, binàries i l’estel múltiple Èpsilon”. Lloc aaT.
Diumenge 16, d’11’00h. A 13’00h. Diumenge Solar: observació del Sol amb telescopis i demostració d’energies renovables. Lloc: aaT.