L’Esbart Egarenc representarà la dansa catalana a l’Adifolk 2018 de Perpinyà

L’Esbart Egarenc del Social de Terrassa ha estat escollit per representar la dansa folklòrica catalana i els esbarts dansaires a la segona edició de la Diada d’Adifolk a Perpinyà el proper 28 de juliol al Castellet. El grup egarenc actuarà juntament amb altres mostres de dansa i cultura popular en una diada molt destacada i representativa de la cultura popular catalana.

Ho farà concretament a dos quarts de 9 del vespre al Castellet juntament amb la cobla Mil·lenària de Perpinyà dirigida per Jordi Núñez amb timbales de Robert Armengol i piano d’Ingrid Cusido. De fet, el Cos de Dansa presentarà el muntatge de les Gitanes de Rubí (que va afegir al seu repertori per la Festa Major de Terrassa, ja amb Jordi Núñez a la direcció) i el de València Festa íntegrament amb música en directe. Un repertori de primera que vol estar a l’alçada de l’esdeveniment.

D’altra banda, l’Esbart Egarenc també ballarà aquest cap de setmana, el dia 21 a les 10 de la nit a Can Gonteres en motiu de la seva festa major.