L’ESCAC inaugura el nou curs amb una projecció de «42 segundos» molt especial

L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, l’ESCAC, ha celebrat aquest divendres la festa d’inici del nou curs. L’acte inaugural ha arrencat al Cinema Catalunya amb la projecció de 42 segundos, una pel·lícula sobre la participació de la selecció espanyola de waterpolo als Jocs Olímpics de Barcelona. El visionat ha comptat amb la presència de l’Àlex Murrull, codirector del film juntament amb Dani de la Orden. Murrull ha participat d’un col·loqui amb els estudiants i ha visitat les instal·lacions de l’ESCAC.

L’ESCAC enceta l’any acadèmic ja sense restriccions sanitàries i amb la novetat de proposar un repte als alumnes de cada curs. També amb la motivació de veure com els antics estudiants del centre continuen triomfant: la sèrie més cara de la història de la televisió mundial, Els anells del poder, s’ha estrenat recentment a Amazon i compta amb sis graduats de l’ESCAC en el seu equip, entre ells el director, Juan Antonio Bayona.

La festa d’inici de curs de l’ESCAC ha continuat tota la tarda a la plaça de la Farinera amb diverses actuacions musicals. Un ambient totalment festiu abans que dilluns arrenquin les classes.