Picnic Jazz

L’Escenari Vela acollirà la gran pantalla per seguir la final de l’Eurocopa

L’Escenari Vela del Parc de Vallparadís és la ubicació que ha escollit l’Ajuntament de Terrassa per instal·lar la gran pantalla per seguir la final de l’Eurocopa entre Espanya i Anglaterra. El mateix alcalde, Jordi Ballart, ho ha fet públic a través de les xarxes socials.

El partit és el diumenge 14 a les 21 h, però una hora i mitja abans hi haurà animació prèvia amb el DJ Ian Sánchez. En la publicació feta per Ballart indica que està totalment prohibit l’ús de bengales o d’elements pirotècnics, però anima la gent a que s’apropi a fer costat a Dani Olmo. El davanter terrassenc és, sens dubte, el gran referent ofensiu del combinat de Luis de la Fuente amb els seus gols i assistències.

Els aficionats a La Roja s’hauran de traslladar al Parc de Vallparadís per seguir la final

Serà la tercera ubicació de la gran pantalla a la ciutat, després del Municipal de Ca n’Anglada (quarts de final) i la pista d’atletisme de Can Jofresa (semifinals). L’emplaçament a l’Escenari Vela, ja habitual per als concerts del Pícnic Jazz i de Festa Major, permetrà un major aforament i un seguiment més proper del partit.