L’Escodi organitza sessions on-line gratuïtes per reorientar els negocis del petit comerç

L’Escodi i el seu equip docent s’han proposat col·laborar amb els responsables d’establiments comercials. En aquest sentit, l’Escola Universitària de Comerç i Distribució ha organitzat una sèrie de sessions en format webinar en les quals els professionals que formen part del professorat del centre compartiran amb els assistents els seus coneixements per organitzar, reorientar i posar en pràctica sistemes de gestió que ajudin als comerciants a afrontar la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La sèrie de seminaris on-line s’han organitzat al voltant de tres eixos temàtics i es desenvoluparan en diverses sessions d’una hora de durada, totes elles de caràcter gratuït. Les temàtiques es centren en com readaptar la gestió econòmica; recomanacions per la gestió del lloguer dels establiments, i les possibilitats que ofereix en el nou context l’omnicanalitat. A totes les sessions, els participants disposaran de temps per plantejar als ponents els seus dubtes.

Per participar en les sessions webinar organitzades per Escodi o bé per obtenir-ne més informació, només s’ha d’accedir a la pàgina web d’aquest centre universitari terrassenc. L’Escola Universitària de Comerç, adscrita a la Universitat de Barcelona, és pionera en la formació universitària en retail a tot l’estat espanyol. Amb 20 anys d’experiència, l’Escodi imparteix el Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució, així com diversos programes d’especialització i formació continuada, pels quals ja han passat més de 25.000 empresaris i professionals del comerç.