L’ESCODI organitza un cicle de conferències per donar més visibilitat a les dones

L’Escola de Comerç i Distribució, l’ESCODI, organitza un cicle de conferències protagonitzades per dones. “Empresàries: lideratge en femení”, és un programa on cinc dones empresàries i emprenedores de diversos sectors del retail donaran a conèixer la seva experiència personal i professsional als alumnes del centre de formació. Com cada any l’escola del comerç organitza un cicle de ponències amb una temàtica d’actualitat amb l’objectiu d’acostar als alumnes a la realitat del sector del Comerç i la Distribució.

Tot i que la venda al detall és un sector força feminitzat en la base, pateix com d’altres sectors econòmics de la manca de presència femenina en llocs de lideratge i responsabilitat. Aquest cicle de trobades busca donar visibilitat a diferents experiències d’èxit amb una dona al capdavant. Després de la primera sessió celebrada el passat dia 29 a càrrec d’Àngels Pujol de la pastisseria Núria, per al pròxim dia 13 hi ha prevista la intervenció d’Anna Soto de Mini Pleat, una factoria que es dedica a la fabricació i comercialització de filtres d’aire per a hospitals.

Pel 27 d’octubre la Maria Àngels de Xais Ferreres, explicarà la línia de negoci de l’empresa que va des de la criança d’animals a les pastures fins a la venda directa al consumidor. Ja pel mes de novembre Anna Sans de Trekand Ride& Hotel Calella de Palafrugell i Raquel Vázquez de Mira Telecomunicacions, completaran el cicle de conferències. Junt amb la col•laboració de l’alumnat, l’ESCODI organitza aquestes xerrades per donar resposta a la creixent opinió social de que les dones són poc visibles al capdavant de les empreses, com també se les troba a faltar liderant projectes, en consells d’administració i llocs de responsabilitat.