L’ESCODI rep un premi per la seva contribució a la professionalització del comerç urbà

L’Asociación Española para la Gerencia de los Centros Urbano ha premiat a l’ESCODI per la seva contribució a la professionalització del comerç urbà. El guardó també reconeix el centre universitari terrassenc per ser referència a nivell educatiu pel sector comercial, a més de ser l’única escola universitària de negocis especialitzada en comerç, distribució i retail a Espanya.

Els premis AGECU es lliuren bianualment. Reconeixen a aquelles entitats o persones que han impulsat alguna iniciativa que promogui la millora del coneixement, la competitivitat empresarial i la innovació del comerç urbà.

En aquesta edició també han estat premiats l’empresa d’Hamburg BID Neuer Wall, l’Ajuntament de Pontevedra, l’Institut del Paisatge Urbà de Barcelona, Girona Centre Eix Comercial i el Mercat de Tapinería de València.

Des de la direcció de l’ESCODI agraeixen aquesta distinció. Consideren que aquest guardo és un reconeixement a la contribució al canvi cultural del sector del comerç davant la formació. Els responsables de l’escola terrassenca afirmen que l’ESCODI va néixer amb la intenció d’incrementar la capacitat tècnica i d’innovació del sector. També afegeixen que una vegada consolidat el grau universitari, afronten un  nou repte en la recerca aplicada al retail.

Núria Beltran, directora gerent d’ESCODI, ha recollit el premi en un acte celebrat a València.  El tinent d’alcalde de  Cultura, Immovació i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament Amadeu Aguado, ha acompanyat a Beltran en qualitat de membre del patronat d’ESCODI.

Des de l’any 2000, l’escola universitària de comerç, imparteix estudis universitaris, a més de formació dirigida  als comerciants i professionals del retail. Des de llavors,  ja han passat pel centre mes de  25.000 alumnes.