L’Escola Crespinell celebra el seu canvi d’ubicació amb alumnes, famílies i professors a la plaça Didó

La plaça Didó s’ha omplert de música. Doctor Prats han fet ballar al ritme de les seves cançons a mestres, alumnes i famílies de l’escola Crespinell. Aquesta escola d’educació especial canviarà properament d’ubicació passant del carrer Pantà a la cantonada dels carrers de Mallorca i de Calderón de la Barca. Després de molts anys reclamant més espai per a poder desenvolupar les classes i activitats dirigides del centre l’Ajuntament de Terrassa els ha cedit bona part de l’antiga Escola Germans Amat.

Una escola que lluita en favor de la integració de persones i col·lectius amb dificultats d’integració afectades per l’exclusió social, que aquest dissabte han comptat amb molta més gent de la que esperaven.

Tal i com apuntava la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’educació, Teresa Ciurana, ara fa un any, el servei que ofereix l’escola Crespinell ha de tenir cabuda a la xarxa educativa de la ciutat i ha de poder garantir una oferta suficient d’educació especial.

L’escola Crespinell ha celebrat amb il·lusió aquest canvi d’ubicació. Actualment acull més de 60 alumnes i a partir d’ara podrà atendre encara més alumnes amb una educació més personalitzada i de més qualitat.