L’Escola Crespinell disposa de dos itineraris segurs pintats al carrer per als seus alumnes

Des de fa uns dies hi ha una línia de color verd pintada a una de les voreres del carrer de la Rasa. Si la seguim cap amunt anirem cap el carrer Pantà, a l’escola d’educació especial Crespinell. L’Ajuntament l’ha dibuixat per facilitar els alumnes el trajecte cap a l’estació i millorar l’accessibilitat cognitiva. De Crespinell també surt una altra línia, de color blau, que marca el camí cap a l’escola Lanaspa. L’objectiu és que els alumnes facin un trajecte més segur i tinguin més autonomia per desplaçar-se. En resum, millorar l’accessibilitat cognitiva.

La idea de pintar aquestes línies a les voreres es va començar a covar fa dos anys, aprofitant una campanya de l’Ajuntament sobre camins escolars segurs. Crespinell va valorar que els seus alumnes tenen unes necessitats específiques i per això la línia no només marca l’itinerari

Les línies són unes guies que els alumnes han d’aprendre també a saltar-se de tant en tant per alguna actitud incívica. Aquesta acció s’emmarca en el Pacte Terrassa per a l’accessibilitat universal i en la millora dels camins escolars.