L’escola Cultura Pràctica passa a dir-se Creixen Educació, amb un nou model pedagògic

L’escola Cultura Pràctica canvia de nom ara passa a anomenar-se Creixen Terrassa. Així ha fet un pas més cap a la integració del centre al grup cooperatiu Creixen Educació.

 D’aquesta manera mostren l’aposta i la projecció de futur vinculada al grup Creixen Educació. Aquest canvi de nom obre una nova etapa al centre per seguir avançant en el nou model pedagògic s’ha implantat els darrers dos cursos. Des de l’escola, Creixen Terrassa segueix construint un model educatiu inspirat en els valors cooperatius que s’anticipa als reptes de futur i dona una resposta centrada en les persones, buscant els millors resultats a nivell acadèmic i humà, afirmen.

L’escola farà la seva jornada de portes obertes el dissabte 07/03/2020 de 10:00h a 13:00h a les instal·lacions del carrer Sant Pere per donar a conèixer l’equipament del centre de la ciutat a les famílies que hi portaran els seus fills i filles el curs vinent. En el transcurs de la jornada de portes obertes es farà una xerrada explicativa sobre el model educatiu de Creixen Educació.