L’Escola de Ciclisme Vallès renova la seva junta directiva

L’Escola de Ciclisme Vallès ha renovat la seva junta directiva. Núria Marín és la nova presidenta, en un equip que el completen Laura Solvas (vicepresidenta), Esther Iglesias (secretària), Jordi Rueda (tresorer), Eduardo del Pino (vocal), Alonso Miras (vocal) i Albert Duran (vocal).

La nova junta es fixa com a objectiu promoure més el ciclisme d’oci i liderar la modalitat de BTT a Terrassa i reforçar els patrocinis amb entitats i negocis de la comarca per facilitar l’evolució i creixement del club.

De cara al futur, el club pretén encapçalar el ciclisme de muntanya (BTT) infantil a Terrassa i consagrar una cursa anual de ciclisme de muntanya.  Entre les accions a curt i mig termini, a falta de les aprovacions petinents, es troben les encaminades a la construcció d’un circuït de BTT per als nens de l’Escola i obert a tota la ciutat i amants del ciclisme de muntanya.

Un altre dels reptes als quals farà front la nova junta és la involucració del món empresarial de  la comarca en l’entitat. L’Escola de Ciclisme Vallès continuarà amb la seva implicació social per a apropar l’esport i els seus valors a nens i famílies, amb organitzacions de pedalades populars, gimcanes i activitats amb altres entitats.

Als socis titulars, l’Escola de Ciclisme Vallès preveu oferir-lis més serveis, reforçar els que ja funcionen amb èxit, oferir més formació i eines útils per a la divulgació del ciclisme, així com fer-los més partíceps de les iniciatives desenvolupades pel club.

 

Núria Marín, nova presidenta de l’entitat