Escriptors

L’Escola de Literatura Terrassa proposa un seminari amb quatre escriptors

L’Escola de Literatura Terrassa, vinculada a Amics de les Arts, organitza pels pròxims quatre dimarts, dies 26 d’abril i 3, 10 i 17 de maig, el seminari «La cuina de l’escriptura». Es tracta d’un estret contacte amb escriptors de renom per descobrir la seva experiència personal a l’hora d’escriure. Josep Lluís Badel, Antònia Carré-Pons, Jaume C. Pons i Blanca Llum, són els quatre escriptors participants a la trobada.

En el seminari s’aprofondirà en els propòsits, la manera de fer de cada escriptor, les motivacions o la feina diària a l’hora d’escriure. Els canvis d’estil al llarg del temps de carrera, les experiències viscudes o qualsevol altre aspecte interessant sobre el fet literari, seran abordats des d’una experiència profunda i personal. L’horari de la convocatòria és de sis hores repartides en quatre sessions que es faran de 7 de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

El preu és de 50 euros amb descomptes per als socis d’Amics de les Arts. L’Escola de Literatura Terrassa ha iniciat la seva activitat a principis d’aquest curs per formar en tot tipus de gènere literari, des de la poesia, la narrativa o la dramatúrgia. Aquest seminari forma part dels tres cursos i dos seminaris més programats per aquest any. L’Escola també compta amb altres activitats gratuïtes com xerrades i tallers per a adolescents de diferents escoles i instituts de la ciutat.