L’Escola de Meditació Creativa arriba a Terrassa de la mà de Kiku Mistu

Els alumnes de l’Escola de Meditació Creativa de Kiku Mistu han après aquest dissabte a recitar un mantra. Una frase d’origen hindú que, en ser repetida, va portant a la persona a un estat de profunda concentració. L’objectiu no és cap altre que arribar a les condicions òptimes per sentir i practicar la meditació.

Aquesta és la segona sessió per a principiants que ofereix l’Escola de Meditació Creativa a Terrassa. Un dels alumnes és en Marc Pérez, qui s’ha desplaçat expressament des de Granollers per iniciar-se en el món de la meditació.

Es tracta d’una proposta inaugurada a mitjans de gener i que neix de l’Imaginari Kiku Mistu i de la Fundació Internacional per al Desplegament Espiritual. A través de les tècniques de relaxació del cos i de la ment, els practicants poden assolir un millor coneixement a la pròpia consciència, fet que acaba derivant en un reconfortant sentiment de puresa i pau interior.

L’Escola de Meditació Creativa no té seu ni aules fixes. Els seus responsables opten per dur a terme cada sessió en espais diferents, com ara museus, esglésies, cases particulars, passejant per la natura o també per la ciutat. Les dates i horaris de les properes sessions es poden consultar al web kikumistu.com.