L’Escola El Cim acull una trentena d’alumnes de quatre països en la cloenda d’un projecte europeu

Coincidint amb el Dia d’Europa, l’escola El Cim inicia una setmana d’intercanvi amb una trentena d’alumnes i nou professors vinguts de Polònia, Grècia, Romania i Itàlia. Es tracta d’un programa amb finançament europeu que vol fomentar l’emprenedoria i la creativitat i treballar la presa de decisions.

Amb aquesta acollida es posa punt final a un projecte Erasmus+ iniciat fa tres anys que s’ha hagut d’estirar per la pandèmia. Alumnes d’aquí ja han viatjat a algun dels altres quatre països per compartir el treball.

Els 29 alumnes participants s’estaran a Terrassa fins dissabte. A banda de la pròpia feina del programa, compartiran experiències amb estudiants d’altres països i coneixeran la ciutat, la gastronomia i algunes tradicions catalanes.

L’Escola El Cim participa en projectes internacionals des del 2003, primer sota el paraigües del conveni Comenius i, des de fa un anys, com a Erasmus+. El centre educatiu buscarà nous projectes per seguir treballant aquesta vessant internacional.

La regidora d‘Educació, Teresa Ciurana, ha participat a l’acte del Dia d’Europa al Cim, que és escola ambaixadora del Parlament Europeu.