L’escola El Cim nomena 63 ambaixadors júniors per a Europa

L’Escola El Cim celebra a la Biblioteca Central l’acte de Nomenament dels Ambaixadors Júnior del Parlament Europeu. Un projecte per acostar les principals institucions europees i els valors democràtics que representen d’unitat en la diversitat, als alumnes de 4t d’ESO.

A l’acte el regidor d’Educació, Joan Salvador, ha destacat la clara vocació europeísta de la ciutat i ha encoratjat als alumnes a participar des de la base en les institucions europees. Aquest és el tercer any que el centre de Ca n’Aurell participa d’un programa impulsat per la Unió Europea i que l’ha convertit en l’única escola a Terrassa ambaixadora del Parlament Europeu.

En total 63 alumnes han rebut el diploma d’ambaixador en un projecte en el qual ja hi han participat 180 alumnes. La feina que durant tot el curs han fet els alumnes de 4t d’ESO culminarà el 9 de maig en una festa per commemorar el Dia de la Unió Europea. A l’acte també s’ha projectat el vídeo «El Cim a Europa», un conjunt d’imatges per mostren la vocació europeísta del centre.