L’escola El Vallès reclama més opcions per continuar la Secundària

Tarda de protesta aquest divendres al col•legi El Vallès, a la Cogullada. Un grup de pares i mares, mestres i alumnes han fet una sentada al pati de l’escola per protestar per l’única adscripció que té el centre. L’Associació de Pares i Mares denuncien que des del 2012 els alumnes de primària de El Vallès només poden anar a l’Institut de Les Aymerigues per continuar amb els seus estudis de Secundària.

Mentre que d’altres centres de la ciutat tenen més opcions per escollir. Abans podien triar entre l’Institut Terrassa, a la Rambla, o el Nicolau Copernic a Can Boada. Els pares que ja han parlat amb l’Ajuntament i la Generalitat sense obtenir cap solució a curt termini, proposen tornar a l’antiga situació, és a dir, que a més de Les Aymerigues, els alumnes de l’escola tinguin l’opció d’anar a l’Institut Terrassa o al Nicolau Copèrnic.

En l’actualitat l’escola de Primària El Vallès té uns 400 alumnes repartits en una línia fins a sisè, i només una altra línia que arriba fins a P5, després d’haver-la reduït en els últims anys.