L’Escola França, gran vencedora en les Finals d’Atletisme curs 2022-2023

Les finals d’atletisme del curs escolar 2022-2023 celebrades aquest dimecres a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa ja tenen guanyadors. La prova va comptar amb la participació d’un total de 132 atletes de les sis escoles participants: Mare de Déu de Montserrat, La Roda, França, Pere Viver, Josep Ventalló i Auró. En categoria benjamí es va competir en tres proves, una menys que en aleví.

Carla Llorenç i Max Muñoz, tots dos de l’escola França, es van endur el triomf en els 60 metres llisos. En els 600, Bru Filgueira del Pere Viver i Bial El Khili del Josep Ventalló, van aconseguir la primera plaça. En salt d’allargada, la victòria va ser per Sofia Lorenzo (Pere Viver) i Jan Cano (França). La última prova que es va disputar va ser el llançament de pes, on Aya Hanouk (Mare de Déu de Montserrat) i Marc Rodenas (França) es van imposar de manera clara.

En els premis col·lectius, l’Escola França va aconseguir el primer premi de manera destacada, seguit del Pere Viver i Josep Ventalló. En categoria benjamí tots els participants van rebre un obsequi i no hi va haver premis individuals.