L'escola L’Avet

L’escola L’Avet assegura la seva continuïtat

L’escola L’Avet ha acabat amb èxit  el concurs de creditors que va presentar al 2021. Així el centre educatiu terrassenc s’assegura la viabilitat i continuïtat del seu projecte educatiu. Encetant així, una nova etapa.

L’empresa titular de L’Avet, el 2021 es trobava en una situació de vulnerabilitat econòmica degut a la pandèmia i post-pandèmia. Segons els responsables del centre també hi va influir en aquesta complicada situació una davallada de la natalitat a la nostra ciutat. Assessorada per advocats i economistes, Educació Infantil S.A. va prendre la decisió de presentar un concurs de creditors voluntari i de continuïtat.

D’aquesta manera, vam iniciar un període de negociacions amb els creditors, que finalment va facilitar la presentació d’un conveni de reducció del deute i un pla de viabilitat. El conveni va ser acceptat per gairebé un 80% dels creditors. El jutge ha dictat una sentència favorable que corrobora oficialment el conveni així com el pla de viabilitat. Aquest fet assegura la continuïtat de l’escola.