L’Escola Municipal La Llar tanca el Programa de Formació i Inserció Auxiliar

L’Escola Municipal La Llar ha estat l’escenari aquest dijous a la tarda l’acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció (PFI) Auxiliar d’Arts Gràfiques i Serigrafia. El curs ha estat impartit a l’Escola Municipal La Llar.

A l’acte s’ha fet un agraïment a les empreses d’arts gràfiques que han acollit alumnes en pràctiques, i s’ha presentat el llibre “Vivències compartides V”.

Aquest programa el duu a terme l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. És l’únic Programa de Formació i Inserció d’aquesta modalitat (Arts Gràfiques i Serigrafia) de la ciutat.

Es tracta d’un recurs formatiu adreçat a joves que no han superat l’ESO, per tant és una nova oportunitat per a aquest col·lectiu. Pretén afavorir la continuïtat formativa orientant l’alumnat a fer la prova d’accés o cap al curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau mitjà (CAM).

D’altra banda, el llibre “Vivències compartides V” és un projecte de l’Escola de Formació per a Persones Adultes compartit amb el PFI. L’objectiu és que l’alumnat del PFI conegui altres realitats formatives dins de l’escola que els ajudi a prendre consciència de la importància de la formació.

Enguany el llibre ha aparellat l’alumnat del PFI amb alumnat de cursos de català i castellà.